8 жовтня 2015 року за ініціативи Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської обласної організації українського товариства, за участі навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у приміщенні Дніпродзержинського професійного ліцею пройшов форум екопроектів та екоініціатив молоді м. Дніпродзержинська.

Наше училище прийняло активну участь у проведенні цього заходу. На форумі були представлені учнівські науково-дослідницькі проекти, звіт про роботу екологічного гуртка, результати участі у проекті «Дніпродзержинськ – наш спільний дім!», а також фотороботи учнів за тематикою «Цей дивовижний світ природи".

Для участі у форумі були запрошені директор навчального закладу, викладач Плоха Тамара Венедиктівна та учні - активні учасники учнівського самоврядування Соловйова Вікторія та Лисицина Валерія.

Мета проведення заходу: навчити усвідомлено використовувати унікальний потенціал, який укладено в духовному спілкуванні зі світом природи, для власного особистого розвитку; підвищення рівня екологічної освіти, інтересу до навчання; розвивати екологічну свідомість, відчуття особистої відповідальності за стан навколишнього середовища; формувати екологічну культуру особистості.

За організацію якісної еколого-просвітницької діяльності серед молоді та сприяння залученню їх до практичних природоохоронних заходів грамотами Дніпропетровської обласної ради Українського товариства охорони природи було нагороджено колектив Дніпродзержинського вищого професійного училища і особисто викладача екології Плоху Тамару Венедиктівну.

Проведення таких заходів є вкрай необхідним з огляду на важливість екологічної освіти і виховання учнівської молоді, збереження природного середовища, сприятливого для здоров’я і життя людини.
КРУГЛИЙ СТІЛ «ДОВКІЛЛЯ – 2015»

КРУГЛИЙ СТІЛ «ДОВКІЛЛЯ – 2015»