2 квітня в інженерному корпусі Дніпровського металургійного комбіната ім. Ф.Е.Дзержинського відбувся фінальний етап V-го Молодіжного конкурсу «Гарячі хлопці Дзержинки - 2015», що проходив в рамках спільних заходів відділу по роботі з молоддю управління соціальної політики ДМК Д та учнів Дніпродзержинського вищого професійного училища. За звання найкращих боролися 8 команд цехів підприємства, команда «Отважные» учнів училища та команда студентів металургійного коледжу.

Фінальний («Творчий») етап конкурсу, був найвідповідальнішим. Він складався з кількох міні-конкурсів:

1) візитка команди – ефектний командний вихід, презентація, мініатюри;

2) біатлон «Новини комбінату» - учасники команд ведуть «перестрілку» жартами, а журі після кожного кола жартів на виробничу тематику знімає команду, жарти якої сподобалися найменше або не відповідають тематиці;

3) домашнє завдання «Пародія на відому українську музичну групу».

Команда училища «Отважные» заслужено стала призером конкурсу й у нелегкій боротьбі за перемогу отримала почесне ІІ - ге місце, поступившись досвідченим гравцям з команди залізничників ДМК Д.

Наші хлопці вдало презентували свою команду в першому турі змагання, показавши оригінальні, веселі мініатюри та «візитну картку» команди. В другому турі «біатлоністи» - капітани команд «Отважные» і «Здоровый образ жизни» - швидко залишили позаду інших гравців та змусили членів журі посперечатися, визначаючи, хто є найкращим «стрілком».

В останньому змаганні хлопці показали пародію на зірку шоу «Україна має талант» - групу «Село і люди». Виступ «Отважных» виявився настільки яскравим, що глядачі в залі вже не могли сміятися, з їхніх очей просто лилися сльози. Тут було все: і яскраві костюми, і смішні музичні інструменти, й імпровізовані корови, готові давати молоко відразу в пакетах, аби їх не доїли невмілі доярки, і гарні дівчати в національних костюмах. Що говорити? Не дарма було закладено багато праці у створення номеру. Виступ був вдалим!

Приємно відзначити, що найспортивнішим «гарячим хлопцем» було визнано члена нашої команди Черненко Сергія.

Переможці та учасники конкурсу були нагороджені цінними подарунками та дипломами призерів, а глядачі отримали море позитиву від виступу «гарячих хлопців».

Гарним і несподіваним подарунком для «отважных» стали відгуки про їх виступ в мережі Інтернет і викладені глядачами відеоролики з виступом команди.

Слід зазначити, що вдалий виступ команди не відбувся б без підтримки та згуртованої участі колективу художньої самодіяльності училища, які провели серйозну підготовку й допомогли хлопцям здобути перемогу. Хлопці та дівчата, так тримати! Разом ми здобудемо ще не одну перемогу!

Учасники команди висловлюють щиру подяку всім, хто приймав участь у створенні їхніх номерів та сценічних образів, а саме: заступника директора з НВР Атаманюк Т.Я., соціального педагога Плохої Т.В., керівника театральної студії училища Соколюк А.А., голови учнівського профкому Черевко Н.В., майстра в/н Криворотько О.В.
«ГАРЯЧІ ХЛОПЦІ ДЗЕРЖИНКИ – 2015»

«ГАРЯЧІ ХЛОПЦІ ДЗЕРЖИНКИ – 2015»

«ГАРЯЧІ ХЛОПЦІ ДЗЕРЖИНКИ – 2015»

«ГАРЯЧІ ХЛОПЦІ ДЗЕРЖИНКИ – 2015»